1 Followers
1 Following
mercedeseodonnell

mercedeseodonnell

Donavan Insurance Group: Tips til at tilføje en Teenage Driver til din bilforsikring

 

Det finansielle chok, tilføjer en teenager til en familie bil forsikring bliver mindre chokerende — i det mindste noget.

 

En årlig analyse af insuranceQuotes, en sats sammenligning site, viste, at tilføje en teenager stadig øget årlige præmier betydeligt, men omfanget af stigningen har været faldende i de sidste par år.

 

Føje en enkelt teenager til en politik, der forårsagede årlige præmier at øge et gennemsnit på 78 procent eller $671. Men renteforhøjelser har været faldende siden 2013, hvor den gennemsnitlige stigning var 85 procent.

 

Laura Adams, forsikring senioranalytiker med insuranceQuotes, sagde, at faktorer i tendensen kan omfatte sikrere biler teknologi, en dukkert i antallet af teenagere får kørekort og den fortsatte virkning af "graduerede" drivende programmer, der restriktioner på nye drivere, indtil de får mere erfaring på vejen.

 

Men virkningen af tilføje teenagere en politik er stadig et ryk til familier, især de tilføje drenge. Sætte en mandlig teenager på din forsikringspolice steg priser gennemsnitligt 89 procent, sammenlignet med 66 procent for en kvindelig teenager, analyse fundet.

 

Ms. Adams sagde præmier øges, når en teenager blev tilføjet fordi, statistisk, yngre bilister — især drenge-har flere ulykker end ældre, mere erfarne chauffører, og fil mere forsikringskrav.

 

Næsten 1.900 drivere i alderen 15 til 20 døde i bilulykker i 2015, ifølge den National Highway Traffic Safety Administration, op 9 procent fra 2014.

 

Motordrevet køretøj nedbrud er den hyppigste årsag til dødsfald blandt teenagere, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse.

 

Som med de fleste forsikringsudgifter varierer virkningen af tilføjer en teenager efter stat. Tilføje en teenager i Rhode Island bump op præmier med mere end 150 procent, mens forældre i Hawaii får omkring en 8% stigning.

 

Til analysen hyrede insuranceQuotes kvadrant Information Services, en forsikring data firma, til at beregne prisstigning på tilføje en driver i alderen 16 til 19 til en familie bil forsikringspolice. Gennemsnittene er baseret på en hypotetisk par — en mand og en kvinde, både 45 år gammel, gift og beskæftigede — der hver drive 12.000 miles hvert år og har god kredit og drivende poster. Politikken testet inkluderet $100.000 for skade ansvar, $300.000 for alle skader, en $500 selvrisiko på kollision og omfattende dækning, og uforsikrede bilist dækning.

 

Her er nogle spørgsmål og svar om teenagere og auto forsikring:

 

Hvordan kan jeg reducere omkostningerne ved at have en teenage driveren på min politik?

 

Kathy Bernstein Harris, senior manager for teenage drivende initiativer på den nationale sikkerhed Råd, en nonprofit, sagde, at nogle forsikringsselskaber tilbydes rabatter for studerende, der får gode karakterer (selv om det har ikke nødvendigvis klart, at det at være en god elev. korrelerer med sikrere kørsel). Rabatter er også ofte tilgængelige for nye bilister, der tager driverens undervisning klasser.

 

Ms. Harris sagde den bedste måde at reducere fordringer og holde omkostningerne nede – og holde dit barn sikkert — var at fastsætte regler og bruge tid på at køre med teenagere og coaching dem langs, selv når de passerer deres førerens licens tests. Ikke "bare at komme et stykke plastic betyder, de er helt forberedt på den åbne landevej," sagde hun. "Det første år af uafhængige kørsel er de farligste."

 

Mange statslige programmer angivelse af begrænsninger for teenage chauffører, som udgangsforbud for nat kørsel og begrænse antallet af andre mennesker, især andre teenagere, der kan ride i bilen med dem. Ms. Harris opfordrer forældre til at følge disse regler. "Med hver teen passager, du lægger i bilen," sagde hun, risikoen for et nedbrud øger.

 

Rådets DriveitHome websted tilbyder ressourcer til forældre og teenage chauffører, herunder interaktive sikkerhedstest.

 

Er nogle biler sikrere end andre teenagere til at køre?

 

De Insurance Institute for Highway Safety offentliggør hvert år en liste over sikre og overkommelige biler for teenagere. Generelt er er større, tungere køretøjer bedst.

 

Ms. Harris tyder på, at forældre ikke købe en ny bil specifikt for deres nye teenage driver — eller, hvis de gør, at de gør det klart, at bilen er familiens bil i stedet for teenage-førerens personlige køretøj. Ved at give bilen en "familie" bil, sagde hun, kan forældre bedre regler for dens anvendelse og taler om hvor deres barn er overskriften og der forventes at gå.

 

Hun rådgiver også, at få unge involveret i forske i sikkerhed og prisen på en ny bil, som en måde at lære dem lektioner om budgettering, og understreger behovet for sikker kørevaner.

 

Er der apps, der kan medvirke til at reducere distraheret driving?

 

Teknologi er ved at opstå, kan deaktivere SMS-beskeder og sociale medier på mobiltelefoner, mens bilen er i bevægelse. Ét system, Cellcontrol, blev for nylig positivt gennemgået af Consumer Reports.

 

Organisationen tilbyder også andre tips til at reducere distraheret driving og øge sikkerheden for teenage drivere på sin hjemmeside.

 

Vores mission er at beskytte og forbedre de finansielle ressourcer for vores kunder, således at sikre deres sikkerhed og livskvalitet, ved at levere lyd professionel ledelse service.

 

Donavan Insurance Group Services Inc. blev etableret i 1986 som et uafhængigt forsikring agentur med et ry for overlegen Service. Donna Martin-Boseker, der har været i branchen siden 1976, havde tidligere arbejdet i agenturet, når det var kendt som Domex forsikring. Hun købte virksomheden i 1986 og omdøbt det Donavan Insurance Services Inc. Vi repræsenterer vores kunders bedste interesser og skræddersy løsninger for deres særlige forsikringsbehov. Vi tilbyder en bred portefølje af forsikringer luftfartsselskaber med yderst konkurrencedygtige priser. Vores dækningsområder omfatter alle former for forretnings- og personlige forsikring.